Dé Bestemming evalueert jouw talenten door middel van een vragenlijst met open vragen over je persoonlijke situatie; een talententest en een afsluitend interview over je talentenprofiel. Het is de bedoeling dat je deze onderdelen achtereenvolgens afwerkt.

Eerst krijg je de vragenlijst. De door jou gegeven antwoorden in de vragenlijst worden later gebruikt bij het interview. Als je de vragenlijst hebt afgewerkt, kun je daarna de talententest maken; het maken van de test kost ongeveer een uur. Als de uitslagen van de talententest zijn verwerkt, kan het interview gehouden worden. Dat interview heeft ten doel om het door jou gescoorde talentenprofiel te valideren; het interview duurt ook ongeveer een uur. Daarna krijg je mondeling feedback over jouw talentenprofiel. Al met al ben je dus ongeveer een halve dag bezig met vragenlijst, talententest en interview. Als je ook een schriftelijke rapportage wilt hebben van die feedback, hebben we daar ongeveer een uur extra voor nodig.

Voor het geheel van vragenlijst, talententest en interview rekenen wij €250. Voor een schriftelijke vastlegging van de feedback over je talentenprofiel brengen wij €125 in rekening (genoemde prijzen zijn excl. BTW).

Als je geïnteresseerd bent, vragen we je om:

1. eerst te registreren zodat wij een account voor je kunnen openen.

2. dan de talententest te bestellen en  een bedrag van €302.50 (tarief incl. BTW) aan ons over te maken met behulp van I-deal. Als wij dit bedrag hebben ontvangen sturen we je daarna de vragenlijst per e-mail toe.

3. vervolgens de vragenlijst in te vullen en aan ons per e-mail te retourneren. Hierna activeren  we het account dat we eerder voor je hebben aangemaakt zodat je toegang krijgt tot de talententest op internet.

4. dan de talententest te maken en hierna een datum te kiezen voor het interview.

Als je een datum geprikt hebt, nemen wij contact met je op voor plaats en tijd van het interview. Wij gaan er in beginsel vanuit dat je de vragenlijst en de talententest thuis maakt en dat wij het interview bij ons afnemen; andere afspraken zijn echter mogelijk.