Iedereen wil natuurlijk graag weten wat zijn of haar talenten zijn; wat deze talenten zeggen over je bestemming in het leven; en waar deze talenten je kunnen brengen. Dé Bestemming evalueert jouw unieke talenten en brengt jouw unieke talentenprofiel in kaart. Door jouw unieke bestemming te schetsen, geven wij je een beeld op jouw unieke missie.
Ook organisaties zijn nieuwsgierig naar hun collectieve talentenprofiel. Dé Bestemming helpt bij het formuleren van relevante ‘bestemmingsvragen’ en het beantwoorden daarvan. Een (beter) zicht op de diepere bedoeling van organisaties en hun bedrijfsdoelstellingen draagt bij aan meer duidelijkheid bij het maken van moeilijke keuzes, het formuleren van nieuw beleid, het oplossen van personele problemen e.d. Meer transparantie over de achterliggende bedoeling van organisaties kan zo bijdragen aan het oplossen van (bezuinigings)problemen, het voorkomen van risico’s en benutten van winstkansen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende verkenning van jouw ‘bestemmingsvragen’. In onderling overleg kunnen wij dan kijken wat de beste aanpak is om deze vragen te beantwoorden. Onze tarieven zijn altijd afhankelijk van het maatwerk dat van ons wordt verlangd. Wij hanteren verschillende tarieven voor natuurlijke personen, kerkelijke en non-profit-instellingen, en non-professionals enerzijds en professionals anderzijds.

Als je alleen geïnteresseerd bent in het talentenprofiel van jezelf, is het ook mogelijk om dit vast te laten stellen door middel van een talententest op internet en een daaropvolgend interview. Nadat je met ons contact hebt opgenomen, maken wij een account voor je aan en krijg je een digitale vragenlijst om in te vullen. Als wij die ingevulde lijst van je hebben terugontvangen, krijg je van ons een link, gebruikersnaam en wachtwoord voor het maken van de test. Nadat je de test gemaakt hebt, nemen wij contact met je op voor het houden van een interview. Dit interview kan zo’n 1,5 uur in beslag nemen. Na het interview krijg je feedback over jouw talentenprofiel. Wij vragen je om betaling na ontvangst van de ingevulde vragenlijst; als wij betaling van je hebben ontvangen versturen wij de link, gebruikersnaam en wachtwoord.

Dé Bestemming is gevestigd in Doorn. U kunt ons bereiken per post, telefoon of via het internet.

Per post:

Berkenweg 31

3941 JA Doorn

Per telefoon:

06 – 46 23 44 68

Via het internet:

info@the-destination.eu

Volg ons ook op social media:

KvK-nummer: 55828442
BTW-nummer: NL053432514B01